woensdag 8 oktober 2008

Dag van de onthaalouder!

Aan alle mama's en papa's wiens kindjes bij een onthaalouder gaan (en daar bedoel ik nu voor keer niet mijzelf mee :-) )

Op 12 oktober is het dag van de onthaalouder. Om de ontfermer van je kroost in de bloemetjes te zetten kan je meedoen aan een actie van de vakbond. De opdracht is simpel: je stuurt een mailtje naar peter.darin@selv.org met daarin de vermelding waarom jouw onthaalouder zo fantastisch is met zijn/haar naam en adres en eventueel telefoonnummer erbij. Het is een beetje kort op de bal want het is al oktober, maar meedoen kan nog altijd!

Of 'een dikke zoen van je kleine kapoen' doet ook wonderen natuurlijk.

clipje hier:
http://vimeo.com/1447302

4 opmerkingen:

Kirsten zei

Dacht dat het de 18e de dag van de onthaalmoeder was!

Groetjes, een collega-onthaalmoeder
Kirsten
www.finneke.be

Sabine zei

Dag Kirsten!
Dag van de onthaalouder is elk jar op 12 oktober. Toevallig valt het dit jaar dus op een zondag, maar 'onze dag' vieren mag ook eens door het eens rustig aan te doen hee ;-)
Dan hebben we maandag weer veel energie om ons 100% te geven voor onze sloebers.

Heb je site ook eens bekeken... Heel tof! Onze twee jongste sloebers zijn op dezelfde dag geboren!

kirsten zei

Ik wist dat echt niet van de twaalfde, maar we vieren het hier niet echt. Denk dat mijn ouders niet op de hoogte zijn hiervan, hoewel misschien er vanaf dit jaar verandering in komt gezien één van de ouders dienstverantwoordelijke is (andere regio) sinds kort...
Ben jij zelfstandig onthaalmoeder?

Grappig dat onze twee jongsten even oud zijn!

Groetjes
Kirsten

Sabine zei

Ik ben geen zelfstandige, ik werk voor dienst voor onthaalouders Reddie Teddy van de Bond Moyson.

Bij ons gebeurt er ook niet zoveel speciaals op dag van de onthaalouder hoor, wel steekt er rond die tijd bij onze nieuwsbrief die we van de dienst krijgen en tekstje ofzo rond onthaalouder zijn. De ouders zijn er inderdaad minder van op de hoogte, het is ook hier niet zo gekend. (Er zijn al zoveel 'dagen van...' hee) maar desalniettemin....mogen we ook soms eens een beetje een opportunistische oproep doen en de boodschap de wereld in sturen hee :-)