dinsdag 13 januari 2009

Eten eten en nog eens eten

Ne keer iets anders...
Geen recept uitgevonden of uitgelegd door mij.... maar door Sarah.

Ik heb de seitanstoverij vandaag klaargemaakt en vond em lekker...



Seitan stoverij from EVA-TV on Vimeo.

2 opmerkingen:

Ingrid zei

Ziet er zeer lekker uit. Het was wel geen goed idee om de video voor lunchpauze te kijken :)
Waar heb jij de seitan gehaald? Verkopen zij dat ook in Delhaize of zo?

Sabine zei

Ik heb de seitan gekocht in de colruyt, van bio-time. Het was de eerste keer dat ik deze nam en vond hem nogal taai maar van smaak wel goed.
Ik denk dat ze in de rank ook wel seitan moeten hebben, en in den delhaize soms.
Ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat mijn ervaring met seitan beperkt is. Bij gebrek aan goede recepten was het in het verleden soms moeilijk daar iets lekkers van te maken. De seitan die we in de resto van de unief konden krijgen smaakte naar oud brood, en dat was echt geen reclame voor dit anders toch wel prima product.
Naar het schijnt is seitan van Maya de aller-aller lekkerste, maar dat zeggen vriendinnen uit Gent, en daar is er op elke hoek van de straat een goede bio-winkel met veel keuze uit verschillende merken, dus zij hebben meer chance ;-)

btw: Jouw patatje vond het ook heel lekker, zal het dus ook niet erg vinden als je het binnenkort eens maakt.
Ik zal er eerlijkheidshalve bijzeggen dat ik de "kindvriendelijek" versie gemaakt heb met bruin tafelbier ipv rode wijn, (de rest blijft hetzelfde) op het einde wel nog een bouillonblokje moeten toevoegen..