maandag 9 maart 2009

zie kleine koneinen (2)
Met de vier kleintjes gaat het prima!

Ze zijn al flink geggroeid en komen hun nestje al eens een keer uit om te spelen, te verkennen, en zelf actief op zoek te gaan naar mamamelk.

't heeft wel iets, zo'n dotjes....

5 opmerkingen:

Mama van drie zei

Zo lief Sabine! Hebben ze al een thuis gevonden ondertussen uw koneinen :D

Sabine zei

buiten dat eentje dat naar u komt eigenlijk nog niets definitiefs, Ilse ;-)

Kandidaat-adoptieouders mogen zich melden

Mama van drie zei

Haha Sabine, pas op ik zou wel willen hoor ik zal het eens aan manlief vragen ist goed? Maar zijn het gewone konijntjes of dwergkonijntjes want die kunnen niet zo goed tegen buiten zitten hé. Te ruilen tegen een babyeendje in wording?(onze eend heeft eieren gelegd dus met wat geluk gaat ze erop broeden)

Sabine zei

De mama is een konijn en de papa een dwergkonijn, dus wie weet het beste van beide werelden. Bij ons gaan ze inieder geval binnenkort buiten zitten, David is een luxe-verblijf aan het timmeren. Overwinteren doen ze in de garage in een kleiner kot. Laat maar weten als je er eentje wil adopteren.
Een eendje lijkt me ook wel leuk :-) Ooit hebben we er eens eentje gehad maar dat is maar 5min op onzen hof geweest. Mijn pa paktehet uit zijn kot en het het is weggespurt. Die dingen kunnen nogal lopen!
We hebben geen vijver of plas helaas, hebben jullie dat?
Laat in ieder geval weten hoe het afloopt met het al dan niet broeden!

Mama van drie zei

Onze eenden lopen hier gewoon vrij in de tuin rond, wij zitten met een beekje achteraan de tuin en meestal staat daar water in dus da's ideaal voor die beestjes. Maar ik denk dat dat niet echt noodzakelijk is hoor om water voorzien, het is natuurlijk altijd wel leuker. Onze eenden hun vleugels zijn ingeknipt waardoor ze niet kunnen vliegen.

Ik hou je zeker op de hoogte mbt die koneintjes :-D en over het nest, ben benieuwd of ze er binnenkort gaat opzitten.

Groetjes!
ILse