woensdag 16 december 2009

Kerstsfeer voor dieren





Ook voor de dieren is het koud en zij krijgen ook hun deel van de sfeer.

Zo hebben we een dennetje in ons kippekot, heel lang geleden gekregen voor mijn kerst van iemand, verwaarloosd geweest, mee verhuisd naar Lebbeke en dan uiteindelijk geplant in ons kippekot, en zie: het herleeft.
Nu moet ik nog mini-zadenballetjes maken die wat aan kerstbollen doen denken en het is 'af'.


Dat ik voorlopig nog een mislukt brodenbakster ben, daar hebben de vogeltjes die ons vogelhuisje bezoeken het dan weer mee getroffen...
Een waar buffet aan brood, vet en zaden vinden ze hier.



Deze kerstboom is ook voor de vogels bedoeld, en is tegelijk decoratie voor de notelaar die in de geitenspeelwei staat. Bedankt voor dit leuke geschenkje! We zijn er heel blij mee, en de vogeltjes binnenkort ook!

En zelf gaan we natuurlijk ook graag eens een frisse neus halen buiten. Als is het maar eventjes... toch tof als de kindjes ook eens buiten kunnen komen!

3 opmerkingen:

Ilse zei

Hier is de tuin ook voorzien van allerlei lekkers voor de vogeltjes, is nodig met zo'n weertje. Plus je ziet erdoor allerlei leuke vogeltjes van dichtbij.

plukdedagsandra zei

Is je brood dan echt zo mislukt?
'k Ga deze middag ook even wat halen in de stad voor de vogeltjes. Nu zitten ze vooral rond het kippenhok te pikken.

Dita zei

Heb manlief de tuin ingestuurd beladen met lekkers voor de vogels. Maar zo een kerstboom mis ik wel voor onze wintermeesjes! Werd die zelf gemaakt?