vrijdag 28 mei 2010

Zalige vrijdagavondwandelingen met Ubi door het veld. Het blijft toch genieten.... en ondergaande zon, pasgeboren veulens op de paardenwei en overal gezoem van insectjes.
Het koren staat nu ongeveer zo hoog als Ubi zelf is, en is een ideale plaats om verstoppertje te spelen voor zo'n klein pateeke.
Helaas zal dit landbouw en natuurgebied niet te lang meer bestaan als het van bepaalde politici en bedrijven afhangt, men wil hier graag een drukke autoweg aanleggen. (De N41, zie hier rechts) Maar zover is het gelukkig nog niet.

Mauro stond net om 6u30 al paraat om er te gaan dauwtrippen.... en waarom ook niet.


8 opmerkingen:

Pippelotje zei

amai ja, daar wil ik ook wel gaan dauwtrippen. zalig. jammer dat het moet verdwijnen. hopelijk duurt dat nog heel lang en komt van uitstel afstel, zodat jullie van deze natuurpracht kunnen blijven genieten!

plukdedagsandra zei

Een hele mooie foto van Ubi in de natuur.
Ja. Geniet Sabine!

Roelien zei

Mooi dit. Gaat dat nou echt door met die weg? Balen hoor...fijn weekend, groet ROelien

Anoniem zei

Wat een mooie foto van Ubi! Fijn weekend, Sabine.

Mammalien zei

Mooie foto!

Sabine zei

Roelien... die weg willen ze al aanleggen vanin de jaren 70 als ik mij niet vergis, maar het is geen realistisch plan en het gaat in tegen vele wetten en aanbevelingen.
Ook het feit dat de weg door een overstromingsgebied zou komen te liggen is absoluut onlogisch.

Ik duim heel erg dat hij er niet komt en dat ze misschien met het uitgespaarde geld natuurbelevingstochten voor kinderen in deze mooie streek kunnen geven ;-) (dat zou dan weer een brug te ver zijn, i know)

Momenteel zijn ze een plan-MER aan het opmaken voor de zoveelste keer. Kan nog even duren dus

Emma en Mona zei

Wat een heerlijke foto!
Leuk dat jullie daar echt van genieten!

LiLa zei

Wat mooi! Dat vinden ze heerlijk hè, zo in het hoge gras ... hopelijk kan je daar nog lang gaan wandelen ... maar euh, 6u30 zou ik wel wat vroeg vinden :-)