dinsdag 4 mei 2010

Ze doet het weer...

Misschien een klein beetje in herhaling vallen.
Nu, een klein pleidooi om even stil te staan bij de alternatieven die er zijn voor wegwerpmaandverbanden hield ik reeds een tijdje geleden al.
Maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik genoeg specialist ter zake ben om een volledig beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is en om een antwoord te geven om alle vragen hieromtrent, du-us: hebben we nu zaterdag een soort van workshop georganiseerd waarin deze zaken aan bod komen. Gastspreker is Agnes Konings, die vorig jaar nog uitgeroepen werd tot 'eco-mama van het jaar' door het nederlandse tijdschrift 'mama'. Daar ligt trouwens zelfs de oorsprong van onze kennismaking... via via kreeg ik het tijdschrift 'mama' in handen en las ik het artikel over de 'eco-mama van het jaar', waarna ik een mailtje stuurde naar Agnes en waarna bleek dat ze plannen had om in Gent te gaan wonen en interesse toonde voor onze oudergroep. Best wel grappig eigenlijk, als je ziet dat dat eigenlijk een hele samenloop van toevalligheden is geweest om nu tot deze 'samenwerking' te komen.

Anyway, wat ik dus wou zeggen: mensen die interesse hebben in dit onderwerp (of het heel interessant zouden vinden om kennis te maken met Agnes en wat ze doet (kijk voor meer info daarover op haar site)) zijn hartelijk welkom nu zaterdag, 8 mei, van 10 tot 12u op het EVA-kantoor: Sint Pietersnieuwstraat 130 te Gent. Inkom gratis, en kindjes mogen gerust meekomen. Gewoon graag een mailtje naar ouders@vegetarisme.be om je in te schrijven of voor verdere informatie.

Geen opmerkingen: